Gyermekeink és családunk békéje, érzelmi biztonsága;

MIN ALAPUL?

 

7 alkalom házasságunk, kapcsolatunk fejlődéséért!

 

Mindenki számára nyitott Alpha kurzus pároknak!

 

 

Mikor:                        2022. Márc. 28., HÉTFŐ;  18:30 – 20:30   Két hetente hétfőn                 

Helyszín:         Érd - Újvárosi Katolikus Közösségi ház, Érd Alsó út és Karolina út sarka

Jelentkezés:    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Házasok nevei, telefonszám, e-mail elérhetőségek megadásával)

Lelkipásztor: Hajdu Ferenc Atya

 

 

  Az “Alpha kurzus Házaspároknak” tematikája:

  1. Az első rész segít a pároknak, elemezni az életstílusukat, megvizsgálni milyen hatással van a házasságukra, érzelmi szükségleteikre.
  2. A jó kommunikáció fontos készség az erős házassághoz. Figyelem, érzelemkifejezés könnyebben, jobban!
  3. A jó konfliktuskezelés fejleszthető. A párok felkészülnek a bensőséges viszony fejlesztésére, megbecsülésük kifejezésére, egymás felemelésére. Házastársi ima.
  4. A megbocsájtás ereje – Ez a rész rávilágít arra, hogyan tudjuk korábbi bántásokat feloldani, hogy ne hátráltasson minket a harag és a neheztelés. Gyógyulás, erősödés a fájdalomból bocsánatkérés, és a megbocsájtás által.
  5. A múlt és a jelen a “hozott családok” fényében. Az egészséges kapcsolatok kialakításának lehetőségei, a tágabb családok vonatkozásában is.
  6. A párok megvizsgálják hogyan fejlődhetnek, hogyan dolgozhatnak a szexuális meghittségen.  A nyílt, támogató párkapcsolati kommunikáció, mint a változás lehetősége.
  7. Szeretet kifejezése – Ebben a részben átnézzük a szeretetünk kifejezésének öt módját Felfedezzük és megtanuljuk használni, gyakorolni szeretetünk kifejezésére.

 

 

Szeretettel várunk!

Érdházascsopi nevében:

Ildikó és Levente; Bernadett és Gábor,  Info:(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) 36/30-9001305